koffein-stinn!

Den här veckan har jag 3 pojkvänner och ingen behagar att vara hemma. Jag har druckit på tok för mycket kaffe på jobbet idag så jag är helt knäpp i kolan. Imorgon kommer chefen och ska godkänna mitt kaffe, hittills har jag fått göra allt utom just kaffet. Det är en hel vetenskap det här med kaffe och det är inte bara och bara att tygla en espresso-maskin. Men förhoppningsvis blir jag godkänd imorgon vilket skulle vara väldigt skönt för på torsdag är det supertorsdag och Jessheimstorsenter håller öppet till 00.00. Vilket betyder jobb 16.00-00.30 för min del.

Nu ska jag varva ner med Idol. Dock inte lika kul längre då audition är över.

Över och ut!

nattdravel

Mannen jobbar natt och jag kan inte sova. Men jag borde ju göra ett försök för om några timmar är han hemma och då vet jag att jag kommer vakna (om jag hinner somna) och då är det svårt att somna om. Egentligen skulle jag vilja pyssla och röja upp här i sovrummet och göra klart det jag inte gjorde häromdagen. Men Thomas ligger och sover i rummet brevid så det är väl inte så smart kanske. Konstigt att jag alltid ska komma på att göra sånna saker mitt i natten.

Får nog kanske bli en tur till Ikea imorgon ialla fall och fixa lite småplock. Är i stort behov av snygg och smart förvaring!

todays to-do

I'm back in Norway och idag på min lediga dag ska jag röja upp i lägenheten, ta mig en tur till skatteetaten och förhoppningsvsis hitta ett bra gym också. Men dagens största uppgift är ändå att lösa garderobsproblemet, hur och var ska jag få plats med mina klädtrasor? Jag har ju inte ens fått med mig allt men på golvet står det TRE tränings-bagar med kläder. Hej o hå!

awesome present

Jag tror jag överträffade Marinas present som jag fick av henne. Lite nöjd med att jag lyckades ge henne både något hon behöver (förvaringslådan) och något hon tycker om. Eller jag menar, hon älskar rosa och choklad.
Fucked up taskig mobilbild på lillasysters födelsedagspresent.

+ 6st chokladkakor o centerrulle
+ rosa nagellack
+ rosa läppglans
+ rosa duschgelé
+ rosa martiniglas i plast
+ magisk handduk
+ tjuvlyssnat 2
+ små chokladbitar
+ colaburk
+ påse med ljus choklad (plockgodis)

Drygt 1kg choklad ialla fall. Vet dock inte hur mycket det är kvar..


merry me mr jackson teller

Jag överlevde första dagen på jobbet, kan säga att det var intensivt med tusen saker att lära sig. Steemat massa mjölk och druckit espresso så jag blivit helt yr i bollen. Imorgon är det ialla fall dags att lära sig kaffemaskinen. Så nu laddar jag upp med en varm dusch, några avsnitt med Sons of Anarchy, Idol och lite kaffe-plugg!

Lycka!

Jag har fått jobb. Fast jobb. Underbart!

trettonde september tvåtusentio

Avslutade veckan med att lura med lillasyster på bio för att se Inception. Efter 2½ timme och en del trädsmak i baken så kan jag ju konstatera att det var en bra film. Dock inget man kan slökolla på, inveckat som tusan så det gäller att vara på alerten!

Nu är det en ny vecka och vi inleder den med att fira lillasyster som fyller hela 19 år idag. Hon gav mig en grymt skojig present när jag fyllde år för 2 veckorsedan, så nog kommer den presenten hon får av mig bli awesome!



Eftersom hon hade den goda smaken att tänka likadant som mig och ge mig det hon skulle ha fått av mig (allt i rosa, för hon är galen i rosa) så får jag väl kontra med något ännu bättre. Wish me luck!


just another saturday

Det blev inget jobb idag då jag vaknade inatt av världens kramper i magen, kallsvettningar och ett yrt huvud som efter alltför många öl. Så har istället ägnat dagen åt att göra ingenting. Det blir inget jobb imorgon heller då det var dåligt bokat så jag blev tillbakaringd. Men rätt fint ändå, jag måste ju hinna med att göra stan och fixa present åt lillasyster som fyller år på måndag!

hemma bra men borta bäst

Nu är jag hemma i värmlandet efter några underbara dagar hos min prins i Jessheim. Jag kan konstatera att jag aldrig kan få nog av pussar,kramar och how i met your mother.

Idag har jag gått säkert en mil sammanlagt, för att ta mig till en arbetsintervju och alla tåg jag åkt med för att ta mig hem till lilla värmland. Träffat en suspekt man som jag verkligen inte skulle vilja möta själv en mörk kväll. Näst intill läst ut Elsas Mode och inte riktigt fattat hypen. Tittat på idol och skämts en skvätt och börjat skrapa ihop till lillasysters fördelsdagspresent.

Nu finns det inte speciellt mycket ork kvar i min kropp så det får bli en dejt med kuddarna inom en vädligt snar framtid, för imorgon väntar toaletter som ska skuras och sängar som ska bäddas. Mitt liv är så himla glamouröst ibland.

nervös

Nu pirrar det riktigt i magen. Jag hatar sånt här!

Good Riddance

Har tillbringat kvällen med att söka jobb, är inte det ambitiöst så säg.

bloglovin
RSS 2.0