pretty pretty please

Jag sliter mitt hår. Ångesten är ett faktum. Jag hatar att söka jobb!

Ge mig!


Accessora.se

The Lonely Island - Jack Sparrow


Till alla dem som lider av måndags-ångest och behöver ett gott skratt! Nu knallar jag till jobbet..

gi-mat, det bästa för magen?


I helgen fick jag än en gång erfara att socker och snabba kolisar inte är något bra alternativ när det kommer till min mages välbefinnande. Att bli så uppsvälld att man ser gravid ut (och det gör ont så inni helvete) och att man dessutom får springa till toaletten mitt i natten för att kasta upp, är ju inte det roligaste direkt. Men nu är det 3e dagen utan socker och kistan mår så mycket bättre. Så idag serverar jag stekt kyckling, broccoli, sugarsnaps och hemmagjord guacamole. Man tager vad man haver och grönt är skönt!

äggfrukost


Utan ägg, ingen riktigt frukost. Men nu ligger de i magen och jag ska, om inte en allt för avlägsen framtid, ta mig ut på en promenad/löprunda. Känner av träningsvärken i ben och rumpa efter igår, sådär skönt ont utan att det blir jobbigt att röra sig.

legs.

Knallar bort till Spenst och kör ben ben ben!

breakfast club

Vaknade av de åtta små orden, "vakna nu älskling, vi ska gå och handla". Hörde jag rätt, sa han VI? Så nu, efter en morgonpromenad tur och retur till Esso så får jag äntligen avnjuta min frukost. Jag är en riktig frukostmänniska och det smakar fasen ännu bättre efter en promenad!

Puma Staden

Jag.Vill.Bara.Sova. Kör på dubbelavsnitt av Cougar Town och kryper till kojs. Man vill ändå bara dra täcket över sig när det är grått och regnar ute.

don't loose who you are in the blur of the stars

Idag är jag så vansinnigt trött att jag vet knappt vad jag heter. VINGLADE, helt seriöst, hem från jobbet för drygt en timmesedan. Folk som mötte mig och såg min slappa ansikte förstod nog hur det stod till med mig men de som såg mig bakifrån lär ju ha misstagit mig för ett torsdags-fyllo. Sörplar i mig dagens 8e (?) kopp med kaffe och funderar på om jag har blivit immun mot koffein?

You can begin to shape your own destiny by the attitude that you keep




Tog mig tillslut ut på en promenad. Det är riktigt underbart när man hittar nya promenadstråk och stigar och får känna annat underlag under fötterna än den där stumma asfalten. Unnade mig även några minuter i solariet. Har sagt det så många gånger förut men det är fortfarande lika sant; fasen vad man känner sig fräschare och snyggare med lite färg på kroppen!

weak as i am


Att slappa i soffan bränner inte många kalorier ialla fall. Får rota fram bra musik och sedan bege mig ut på en promenad efter att jag har mött upp min söta boyfriend vid tåget.

brown eyed girl


I somras hade jag bruna linser. Någon av mina systrar (?) tyckte att jag såg snällare ut i dem, kanske ska införskaffa min ett par nya.

'because i'm leaving on monday morning


I lördags var det personalfest hemma hos Line vilket resulterade i alldels för mycket dricka och ett par vingliga ben i höga klackar som ranglade hem runt 3-snåret. Bakfyllan var total igår och eftersom jag nästan aldrig dricker längre så hade jag glömt bort hur dåligt man kan må dagen efter- och så dålig vill jag aldrig bli igen. Men nu börjar saker och ting rätta till sig och nu fasen ska jag vara snäll mot min kropp hädanefter.

stackars

Ingenting funkar när man har ont i magen. Borde gå ut och gå men jag har verkligen ingen motivation och lägenheten behöver städas men har ingen lust för fem öre. Känner mig lite gråtmild och undrar hur jag ska orka hålla humöret uppe på jobbet senare idag. Fy fan för att ha en mage som en spärrballong!

so tell me what do i need when words lose their meaning?


Jimmy Eat World kommer till Hovefestivalen 28 juni och jag vill vill vill vill dit! Dessvärre vill inte min ekonomi att jag ska dit. Det är bara att hoppas på att Andreas får sin lön innan biljetterna tar slut. Satan i gatan vad det hade varit fint om skattepengarna rullade in redan nu. Nu vill jag gråta lite..

wednesday, the middle day of the week


När jag flyttade till Jessheim räknade jag inte med att jag skulle få en "extra lillasyster". Världens bästa Kristine, love her to pieces!

Släpade mig upp ur sängen imorse för att sedan komma ut i köket och inse att vi inte hade någon frukost hemma, eller KAFFE! Det var bara att snöra på sig skorna och knalla bort till jobbet och köpa en påse med asgott kaffe. Så nu är jag hemma igen för ett depå-stopp och känner mig rätt harmonisk med en kopp java mocca i handen. Ska röja igenom lägenheten lite snabbt, byta om och sedan knalla ner till centrum igen för att äta mat med bästa Kristine på Ciao bella innan vi ska till Spenst för ett box/bootcamp-pass!

tävla om 40 par skor!


Svara på frågorna och ha chansen att vinna 40 par skor från brandos.se! Klicka här

17 mai

17mai firande på Karl Johan i Oslo, anno 2009

 

Idag har jag firat 17 mai genom att SPRINGA till jobbet, för att Kristine lyckades försova sig. Har serverat drygt 75 smoothies och 3711 chokladmilkshakes. Hittat 200 spänn på backen som fick sponsra mitt köp av korv och bröd på Gyda - som kompensation för frukosten jag fick springa ifrån. Lite surt att jobba när alla andra är lediga, men har man världens bästa kollegor så är det helt okay.

do you ever feel, feel so paper thin, like a house of cards, one blow from caving in?

Vaknade upp med halsont och huvudvärk och inte nog med det så blev jag grinig på mig själv för att jag inte orkade släpa mig upp förrän elva. Jag som äntligen börjat uppskatta att komma upp i tid på morgonen. Nu börjar jag ju inte jobba förrän fyra men redan är mycket av dagen redan borta.

slöa slappa söndag


Har tillbringat hela söndagen inomhus. Himlen har varit blytung och grå hela dagen och har inte alls lockat till promenader eller andra ativiteter mer än soffhäng. Att det dessutom har varit min enda lediga dag den här helgen har ju också gjort att jag inte har haft lust att göra ett uns mer än att plöja igenom mina bloggar, slumra till några avsnitt av Vänner och Simpsons. Så nu lyfter jag min slappa rumpa ur soffan och kryper ner i sängen och hoppas på mer ork och motivation imorgon!

120511


Fruktansvärt morgonpigg brud, frukost och morgonkaffe.

Studsade upp ur sängen redan 05.00, olagligt tidigt borde det vara, men vad gör man inte när man är mammsjuk? Självklart är tåget inställt och ersatt av buss, min vanliga otur. Busschaffören vet inte vart järnvägsstationen i Kil ligger, så jag får agera guide. Det är inte allt för ofta man får besöka sånna exotiska platser så jag sa åt honom att insupa atmosfären medans han är där..

Man we were killin' time, we were young and restless

Tycker att det känns helt okay att kunna gå ute i shorts klockan nio om kvällen, utan att frysa- snarare tycka att det nästan är för varmt.

nyklippt fräscht hår vs. MAT ?


Har haft panik över mitt hår ett bra tag men bankkontot har ekat tomt.  Igår rullade det in några få slantar så nu tänker jag faktiskt unna mig en klippning, har inte klippt mig sedan jag flyttade hit. 7-8 månader utan klippning har verkligen satt sina spår, mitt hår skulle ganska lätt kunna förväxlas med ett skat-bo. Tackar gud för drop-in tider och börjar redan noja för att jag kommer att få leva på nudlar resten av månaden.

10/05/11


Det ser ut att bli lika varmt och härligt idag också. Har packat med träningskläderna för går jag inte till spenst direkt efter jobbet så blir det inget alls. Man får ingen superkropp av att ligga hemma och jäsa. Nu; off to work!

Satan i gatan

Tillägnad Tina Marie Støkker!


sisters are different flowers from the same garden

En av nackdelarna med att bo så långt bort är att man inte får träffa sina fina småsystrar så ofta. Då kan man bli lite gråtmild ibland, känns som man missar så mycket. Saknar er!


if there is a will there's a way

Dag två utan socker and i'm still going strong. Ska strax knalla bort till jobbet aka temptation island. Belgisk choklad, italiensk glass och amerikanska muffins, nej men dra åt helvete. Jag måste väl klara mer än 1½ dygn!? På med skygglapparna helt enkelt.

bad habits die hard

Jag är ett sånt jäkla sockermonster. Det är ju pinsamt nästan. Men nu bestämde jag mig, rakt upp och ner, att från och med idag så ska jag skärpa mig rejält. Andreas har lovat att han ska gömma sitt godis om han har något hemma. För jag äter ju bara för att det finns. Sedan är det ju jobbet, där "måste" man ju smaka ibland, som när vi får in nya saker vi ska sälja. Men det betyder ju inte att man måste äta en muffins varje dag. Eller choklad. Eller glass.

Nu, efter två kokta ägg och fil med kesella och tre baljor med te är jag inte det minsta sugen. Nu får det gärna hålla i sig, de första dagarna är ju jobbigast men sen går det fasen lätt som en plätt. Jag har ju lyckats förut ju!

jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Det enda som spelas i mina högtalare just nu är Veronica Maggios nya album, överallt hela tiden. Baby, jag tror jag är kär. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen. Jag faller.

att åka på en blåsning

När någonting verkar vara för bra för att vara sant, då är det oftast så. Men det är bara att resa sig upp, borsta av sig och kämpa vidare. Lära sig av sina misstag och inte vara så godtrogen. Att världen är full av idioter visste man ju redan innan.

Nu går jag till gymmet och gör av med lite aggressioner. När baby kommer hem ska jag pussa isönder honom.

om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?


Sommarplågan anno 2011 ?

för ibland är man cynisk och bitter

whitetrashoftheday och cryoftheday. Typiskt min humor.

do it like a brother, do it like a dude

Har varit vaken i några timmar och ska strax knalla iväg på en långpromenad och även ta en sväng förbi affären. MÅSTE köpa nytt tvättmedel, har gått och kliat mig helt skinnflådd under armarna de senaste veckorna och så hade jag inte innan vi bytte tvättmedel. Sen ska jag iväg till gymmet för nu har det varit skamligt dåligt med det den senaste veckan.

du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Trostar illamåendet och tar mig ut på en promenad. En runda på 7,8km. Enligt iform.se. Tror att det är välbehövligt för mig, den här helgen tog tydligen knäcken på mig och om jag inte lyfter rumpan ur soffan nu riskerar jag ju att bli totalt förslappad. Not okay.

första maj

Äntligen börjar man återhämta sig. Jag var aldrig dålig igår, var bara så oerhört trött. Somnade i soffan och tillbringade eftermiddagen i fosterställning. Men nu är det ny dag och nya tag. Bara att anamma de sundare vanorna igen.

bloglovin
RSS 2.0