om man bara var såhär grym varje dag


(Det är ju inte helt utan anledning man kallar det för tjocktröja va? Ser ju helt enorm ut!)

Produktiv förmiddag. Har tvättat, städat garderoben, vikt tvätt, bakat sesambröd, dammsugit, varit ute på en timmes rask promenad och sen gjort en monsterladdning med köttfärsås. Tänk om jag kunde vara såhär duktig varje dag.

Har ialla fall slängt i mig lite mat och ska snart röra mig mot pendeln. Ska in en tur till stan för att sörpla kaffe med min favorit smålänning, Benita.

för 6kilo sedan


Hittade den här bilden från förra hösten. Vägde här drygt 6kg mindre än vad jag gör idag. Då fanns det inte alltför mycket fett på magen att grabba tag i. Dock mådde jag ju piss rent mentalt. Men här har jag något att sträva efter.

sista november!

Tvätten är i maskinen, frukosten i magen, nyhetsmorgon på TVn och en kaffekopp i handen. Rätt skönt att ha kommit såpass långt en onsdagmorgon innan åtta och man är ledig.

Saken är ju den att jag är relativt duktig på att gå upp på morgonen men har en tendens att fastna framför datorn eller tvn och sen är jag totalt förslappad. Ska försöka vända den trenden idag..

hair


Ska strax knalla bort till frisören. Ska bli skönt att göra sig av med slitna toppar, har liksom inte klippt mig sen i april-maj någon gång. Önskar bara att min sidecut kunde växa ut också. Är så trött på den!

underbara måndag

Äntligen är helgen slut och jag får vara ledig! Ska egentligen jobba tisdag och onsdag, men golvet har gått sönder på jobbet, så det ska fixas och jag får vara tjänstledig!

Har börjat dagen med en god omelett med salami och brie och till efterrätt har jag bokat flygbiljetter. Så på lördag landar jag och min prins på Gardermoen och jag får umgås med världens bästa Kristine tills söndag eftermiddag. Som jag längtar efter henne!

hemmapyssel


Snörade på mig skorna och powerwaalkade bort till Ikea Barkarby tidigare idag. Skulle köpa lite andventspynt men hittade inget kul. Så istället köpte jag nya sängkläder, kökshanddukar, förvaringskorgar till badrummet och lite småplock. Nu är det ännu lite mysigare i sovrummet. Ska dock sätta upp ett par längre gardiner, men de där får duga så länge- det såg så naket ut innan.

sesambröd



Började dagen med att röja undan diskberget och slänga ihop en sats med lchf-bröd. Det var riktigt gott (och mäktigt!), inte alls sådär äggigt i smaken som många andra brukar bli.

tröttsamt

Börjar dagen med att göra ett besök på vårdcentralen, hoppas på att jag får ett svar på varför jag har så ont i magen och huvudet hela tiden. Eller mer vad jag ska göra åt det..

Ställde mig nyss på vågen också och blev besviken på mig själv. Jag ska gå ner i vikt, inte upp. Dessutom var mina jeans lite svårknäppta idag. Inte alls kul.

måndag


Well well. Då är det dags att knalla bort till pendeln. Längtar redan tills ikväll då jag får krypa ner i sängen. Är så trött. Hoppas ni får en toppendag ialla fall!

finally

Här var det tyst som i graven! Har betat av 30 timmars jobb helgen och ska snart iväg och avverka 10 till innan jag tar min välförtjänta "helg", tisdag-torsdag. Skönt!

I onsdags och torsdags slet jag med tapetseringen och tillslut blev jag så frustrerad när jag bråkade med att tapetsera hörnen att jag började gråta. Jag är inte den som gråter för motgångar men nu var jag galet arg. Som tur var kom Andreas hem och hjälpte mig med det sista och när jag har jobbat i helgen har han målat. Nu ska det bara sättas upp nya lister. Fy fan vad han är grym!

Före

Efter. Något fräschare va!

torsdags pyssel

Godmorgon världen, godmorgon träningsvärk! Har träningsvärk i rumpa och baksida lår idag, blev ju inte värst mycket träning igår förutom 1½ timmes promenad. Men jag klättrade ju upp och ner på en pall igår (och klistrade upp en wall cover- tapet i sovrummet som vi ska måla på), så där har vi nog boven i dramat.

Ska strax snöra på mig skorna och knalla bort till Barkarby för ett besök på Bauhaus och inhandla nya rullar och klister. Sen är det dags för nya svordommar!

hodepine


[weheartit]

Jag är verkligen sämst på att gå upp på morgonen. Vaknade vid sju och var relativt pigg men tänkte att det kunde va skönt att "bara blunda i fem minuter." Vips så var klockan kvart över nio! Huvudvärken börjar göra sig påmind, har haft lite ont i huvudet ända sedan migränanfallet i lördags. Det kanske är dags att försöka hålla sig till 8 timmars sömn. För mycket sömn kan tydligen trigga migränen (såklart för lite sömn också) , detsamma med stress, oregelbundna måltider och så vidare och så vidare. Låter ju inte alls som mitt liv. Suck.

Ska snöra på mig skorna och ta mig ut på en promenad i den krispiga luften. Är väl bäst att passa på när solen väl är framme.

bedroom talk

Det är tisdag och jag är ledig. YAY! Jobbar ju i helgen så min helg den här veckan är tisdag-torsdag. Ska väl börja fixa i sovrummet för nu ska alla grejer som behövs, finnas hemma- alltså inga mer ursäkter. Vill bara att allt ska bli klart nu. Helst redan igår.

Allt för hälsan mässan 2011

I fredags var jag och svärmor på Allt för Hälsan mässan. Sjukt inspirerande med hur många spännande montrar som helst. Blossom höll i träningspass och Fredrik Paulún, Ulrika Davidsson och Anna Skipper (bland andra) bjöd på inspiration till köket.

Skaffade mig äntligen en prenumeration på ToppHälsa,( springer till tidningshyllorna så fort ett nyt nummert har kommit ut.) man fick 3 nummer för 69kr och en goodibag med lite smått och gott och är dessutom med och tävlar om en jacka från Didiriksson.

Gjorde en analys hos NuSkin (som svärmor förövrigt jobbar med) där jag chockades av mina otroligt låga halter av antioxidanter. Det var inte alls kul att ligga så långt ner på skalan, även om jag nu räknad med det då jag tokstressar på jobbet och har varit extremt dålig med maten senaste månaderna. Nu blir det skärpning!

Fick även en gratis massage på 10-15 minuter. Har gnällt över att min rygg har varit stel hur länge som helst och den där massagen var allt annat än skön. Men välbehövlig. Kände verkligen hur alla muskelknutar flyttades omkring i övre delen av ryggen. Massösen sa att jag borde få åtminstone en omgång till, så jag har nog inte överdrivit trots allt. Efteråt var jag helt groggy och skakis och fick huvudvärk. Igår låg jag i sängen hela dagen med en hejdundrande migrän och jag är i stort sett övertygad om att det berodde på massagen i fredags.

Hursom var ialla fall fredagen grym och det lär inte vara sista gången jag går på den mässan. Nästa gång kanske jag får några bilder därifrån. Så fort jag tog upp mobilen och skulle knäppa en bild kom det alltid någon ivägen eller så fick jag en knuff i ryggen. Resultatet blev en enda suddig bild på Anna Skipper.

Söndagsfrukost


Naturell yoghurt med äppel -& kanelmüsli från Paulúns, toppat med gojibär. Paulúns superjuice med hallon och granatäpple, kokt ägg och kaffe såklart.

the best things in life are free


Igår var det något event på jobbet (är något varje dag så ingen vits att hålla reda på dem) och när det var slut fanns det högvis med tidningar kvar så det var fritt fram att plocka med sig hem. Gratis gillar vi! Dregen gillar vi också..

11/11/11

Drömmer att jag surt sätter på mobilen som laddat ur och ser att någon har försökt ringa mig 7ggr och lämnat något konstigt meddelande. Men ens vaknar jag, försöker kolla klockan på mobilen- död. Kastar en blick på väckarklockan på Andreas sida, 07.26. Fuck, mitt alarm skulle ju ringa 07.00! (tycker såklart att det är lite knäppt att jag drömmer att mobilen har stängt av sig)

Hade ju tänkt ta mig en morgonpromenad och avsluta med en sväng till affären. Hell no, istället vaknar jag en halvtimme senare och är vråålhungrig. Well well, äta frukost, göra sig iordning, gå och handla och sen vänta på att Susanne och Peo ramlar hit runt 10-11 någon gång. Godmorgon förresten!

att orka eller inte orka

Har varit uppe sen 04.45. Klockan är bara 19, men känns som 22. Ögonen går i kors och jag sitter och för en diskussion med mig själv, ska jag orka färga håret idag eller inte? Imorgon kommer svärmor och hennes gubbe, medan han river ut skåp och gör plats för vårt kylskåp drar jag och svärmor på Allt för hälsan- mässan. Förhoppningsvis kommer man hem med ny energi och motivation. Jag kanske ska göra något åt den där utväxten ändå..

maybe today's the day


Febern verkar vara bortblåst men har ersatts av en ordentlig huvudvärk, känns ju sådär lagom kul att börja dagen med alvedon. Dessutom har dimman har lagt sig över Jakobsberg och man blir ju inte direkt sugen på att gå ut när man tittar ut genom fönstret. Men lite frisk luft på näsan hade nog inte skadat.

Idag kanske är dagen jag rotar fram mina pennor och papper och kluddar lite. Har ju inte gjort något sen i mars. Lite tragiskt ändå.

biggest loser


Har tillbringat hela dagen i soffan i alla möjliga ställningar- för att förhindra uppkomsten av liggsår. Slökollat på diverse dåliga tv-program och spelat angry birds. Nu ska jag ialla fall kolla på Biggest Loser och samla motivation och inspiration tills jag är pigg och kry igen! Och då får gärna Bob eller Jillian komma och skrika på mig så jag får tummen ur röven och röven ur vagnen.

in sickness and in health

Idag är man hemma från jobbet. Senaste veckan har det kännts som jag har varit på väg att bli sjuk och inatt slog febern till. Usch vad jag har sovit dåligt, var helt gråtfärdig när klockan ringde strax före fem. Well well, dags att börja boosta immunförsvaret.

kompiskort!


Igår blev det som sagt en dejt med Benita. Lika kul som sist och fasen va härligt det är att hänga med någon som är lika pratglad som en själv! Hon hade även med sig två kompiskort från SATS till mig och Andreas (tack så mycket än en gång!) så nu är det snart helt slut på dåliga ursäkter till att inte dra iväg och träna.

äntligen lördag

Börjde dagen men sovmorgon till halv tolv. Känns vansinnigt länge men det har jag gjort mig förtjänt av efter den här veckan. Senare blir det en tur in till Stockholm för att möta upp bästa Benita för lite kaffe och tjöt.


Herregud vilken vecka det har varit, inte nog med alla arbetade timmar. Jag har ju haft finaste lillasyster på besök från måndag-torsdag. Trodde att vi skulle få se Rihanna men hon dök ju inte upp som de flesta vet. Sjukt surt att sitta där och vänta och sedan 45 minuter EFTER att förbandet ska gå på får man höra att det är inställt. Det blev en hel del sura miner men vi hoppas på det bästa och att det blir en ny konsert längre fram.

Kan även tillägga att jag har varit fantastiskt värdelös gällande maten den här veckan, godis var och varannan dag. Men idag skärper jag mig, igen!

fredag

Äntligen börjar den här 50h arbetsveckan att närma sig sitt slut. 22.30 tar jag min efterlängtade helg. Men nu drar jag och jobbar bort de sista tio timmarna. Ha en skön fredag !

bloglovin
RSS 2.0