cosy



Myser i min nya stickade tröja. Kommer förmodligen bo i den större delen av hösten. Helt klart det bästa med den här årstiden , att klä sig i stickade tröjor, lager på lager och stora halsdukar. Mysigt och snyggt!

monday


[Source]

Idag kom inte fröken Karlsson upp ur sängen förrän strax efter elva, minns inte när jag sov så länge sist. Men efter den här helgen tycker jag att jag förtjänar det. Idag är jag äntligen ledig och det ska jag åtminstone fira med en långpromenad! Men först kaffe och grapefrukt- min nya last.

tired as hell

Jag är trött, jämt och ständigt och nu verkar det som min hals har tänkt starta krig mot mig. Jag ska jobba 12-23 hela helgen så jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Kan inte någon bara ge mig en rejäl spark i baken så jag kommer igång och börjar träna. Jag är så sjukt less på att ha noll energi och denna ständiga trötthet.

set fire to the rain



[Source]
Här uppdateras det inte allt för ofta just nu. Ett mobilt bredband är inte mycket att hurra för direkt. Har ialla fall tillbringat helgen hemma i värmland, skönt med lite värmlänska men det är även skönt att vara tillbaka i storstan
igen.Är ledig idag och imorgon och har allt tid i världen till att göra allt eller ingenting om jag så vill det.

Snart är det äntligen dags för flytt, målning och tapetsering. Längtar! (Eller egentligen så längtar jag väl mest till dess att allt är färdigt.)

what a way to make a living


Ny jacka och nya stickad tröja, nu är jag lite mer redo för höstrusket!

Gör mig redo för att åka till jobbet, 12-23 jobbar jag. Tror det är någon som kommer vara ganska sliten ikväll!

are you ready to turn the tide

Sitter ihopkurad i soffan med en kopp kaffe och knåpar ihop en höst-playlist på spotify. Ute blåser det och regnar, känns helt okay att kunna sitta här och dega i två timmar till innan det är dags att bege sig mot jobbet.

Väntar på att det ska storma in några snubbar och checka ventilationen här. De har i och för sig en nyckel och kan ta sig in själva, men de behöver tillgång till lägenheten mellan 8-16 hela veckan, de har kanske redan varit här? De kanske kommer igen? Jäkligt drygt är det ialla fall att inte veta och det blir där med ingen sovmorgon för min del heller.

barbeque sunday


Bild lånad från Grill
Igår var det dags för "personalmöte och äventyr", vilket betydde att vi tog en fördrink i konferencen innan vi blev iväg skickade till okänd destination. Mig är det lätt att kidnappa sådär för jag har noll koll på Stockholm och hade ingen aning om vart vi var på väg. Vi hamnade tillslut på Grill på drottninggatan, den roligaste restaurangen jag varit på med häftigaste inredningen och godaste bufféen.  Mat, vin, en drink och en massa snack om allt och ingenting. Sjukt kul att träffa alla kollegor utanför jobbet, det kommer bli riktigt kul att jobba med dessa härliga människor i höst!

thank god it's friday!



Idag ålade man sig upp ur sängen redan klockan sju, för att köra igång ett gäng maskiner med tvätt. Ska även köra ett städrace igenom lägenheten och har lönen ramlat in på kontot så blir det nog en shoppingtur också. Kanske ska se vad Kista galleria går för? Ikväll blir det middag med några av Andreas kollegor och på söndag efter jobbet väntar personalmöte följt av "äventyr". Lite nya och fräsha höstkläder vill man ju ha!

thursday


[weheartit]
Har gått upp vid fem de senaste mornarna, men idag är jag ledig och tog sovmorgon tills halv nio. Oerhört värförtjänt tycker jag. Idag väntar möte på jobbet vid tre, men innan dess ska jag väl åtminstone ta mig ut på en promenad.

early morning

Ibland känner man sig sådär extra duktig. Som när man ställer sig på fel sida av vägen och missar bussen, kommer på när bussen har åkt att man står vid fel busskur. Det är inte mänskligt att gå upp före klockan fem, that's why.

måndaghurtigt!


Igår skakade jag och min honey hand på att jag ska vara duktig och gå en promenad varje dag den här veckan. Har ju faktiskt varit duktig med maten idag och inte ätit något godis eller sockrigt. Förutom den här vaniljlatten. Men jag kände att jag förtjänade den. Nu blir det ialla fall kvällspromenad innan Idol!

put your hand on my heart



Jag lever! Det har varit lite dålig uppdatering här men jag har haft fullt upp med att fylla år, lära mig mitt nya jobb och utforska min nya hemstad så cyberspace har kommit något i skymundan. Dessutom har vi bara ett mobilt bredband den här månaden så det är inte så mycket att hurra för.

I lördags var vi och kollade på lägenheten vi har köpt, den kommer bli riktigt fin bara vi får måla om och byta ut lite skåp och sådär. Längtar sjukt mycket till oktober nu. Ska bli så himla skönt att ha ett riktigt hem och inte bara en plats som man har sina grejor på, som de senaste lägenheterna vi bott i har känts som.

Inhandlade förövrigt nya sängkläder idag. Älskar känslan av nya sängkläder och en nybäddad säng. Tyckte de här var sjukt söta!

bloglovin
RSS 2.0