jag blir så trött

Vaknar upp med halsont. Vad är det för skit? Jag har ju bokat in mig på spinning idag. Jag orkar inte bli sjuk. Igen.

onsdag



Sov alldeles för länge idag, vaknade av en massa röster ute i trapphuset. Yrvaken börjar jag speja runt i rummet efter mina kläder, det ringer på dörren och ett tu tre så står det ett gäng grabbar i hallen (hade totalt glömt bort att de skulle komma och fixa våra fönster idag). Det enda jag hade hunnit få på mig var en collagetröja som slutade alldeles nedanför rumpan.

Har käkat frukost och kollat på New Girl-är helt hooked, har skrattat och gömt mig bakom kudden, hon är ju för pinsam den där Jess! Men annars är jag på himla dåligt humor och sjukt opepp. Har verkligen ingen lust att gå till jobbet idag. Vill bara krypa ner i sängen och sova tills på fredag- för då är jag ledig igen.

sieze the day

Det var en extremt trött Marielle som kämpade sig upp imorse. Men vad gör man inte för att vara en snäll flickvän och följa sin man till jobbet. Trettio kalla och blåsiga minuter blev det, sen tog jag bussen tillbaka(Jäkla magkatarr som inte tycker att mina morgonpromenader innan frukost).

Planen för lediga dagen i övrigt är gym och dricka kaffe med Emma, oklart i vilken ordning dock. Himla trött just nu verkligen..

vilodagar

Här ekar det tomt som vanligt. Befinner mig hemma i kära värmland hos mor och småsyskon. Så skönt att komma bort till lugnet, slippa storstadspulsen och alla måsten för en stund.

bloglovin
RSS 2.0