kisses.

You will have every kind of kiss in every kind of way, in every possible place when we are together.

jag kan va din vän när natten faller

Det bor en sorg i dina ögon, som jag inte når. Det bor en sorg i ditt hjärta som är svår att förstå Hur kom den dit? Hur kom den dit? Den är svart som svart granit.

birthday wish


Det är helt okay om någon ger mig de här klackarna på min födelsedag nästa vecka, jag skulle inte bli alls ledsen! Gerard Butler går också hem, om ni vill ha fler tips på presenter.


say you'll haunt me


nyförvärvet


Lillasyster

Jag har just sett när min kära lillasyster backade ut med bilen från gården, hon tog körkort igår och jag har lite svårt att förstå att hon är så pass gammal att hon får köra bil alldeles själv. Men jag var extra stolt storasyster igår. Hon är så himla bra min lilla smulpaj! :)

bride wars


Efter en galet kaotisk dag på jobbet så varvar jag ner med en film. Tröstar mig med att jag får åka till Jessheim imorgon efter jobbet och vila upp mig. Två dagar och två nätter med min prins. Det är verkligen vad jag behöver nu.

I love Oslo


För första gången på länge ser jag ljust på framtiden. De senaste månaderna har jag vandrat runt håglöst men nu har jag mål och drömmar, små men genomförbara. Nu vänder det.

just gonna stand there and watch me burn but that's alright because i like the way it hurts

Har tillbringat kvällen i en bil , irrandes runt på lägenhetsvisningar. Det slutade ialla fall bra och det ser ut att bli Jessheim-häng i höst. Kanske på heltid. Dags att börja söka jobb för det verkar ju inte som folk bara ringer och erbjuder en en tjänst sådär hux flux!

sunday bloody sunday


Afterworkade med bigaråer på trappen till tågstationen medan jag väntade på skjutsen hem. Vilken jävla dag det har varit! Om några timmar åker jag till Oslo och andas. Underbart.


it sure ian't a butterfly,thats for sure!


Den här suspekta grejen hittade vi när vi var i mormor och morfars sommarstuda i söndags. Vi tippar på att det är en fladdermus. Huuuu!

what to do?

Vad göra? Sätta sig och rita eller ta en dusch och krypa ner i soffan framför Gilbert Grape? Det enda jag tänker på just nu innehåller penna och papper. Herregud jag börjar nog bli lite knäpp.

Live.Love.Laugh


Resultatet av fredagens kluddande. Inte riktigt som jag tänkt mig men rätt sjyst ändå? Jag har så mycket idéer i mitt huvud men de vill bara inte ledas genom pennan och ner på pappret. Jag har knappt ritat sedan jag slutade nian så det har varit många år av bara streckgubbe-ritande. Jag måste ju våga lite mer och ta ut svängarna om jag vill utvecklas och inte bara ta den enkla vägen och fega ur hela tiden. Så är det väl i allmänhet men just i detta sammanhanget gäller det tecknandet. Jag skulle göra mycket för ett eget skrivbord just nu.

bloglovin
RSS 2.0