i was praying that you and me might end up together

En sång och en röst som man aldrig tröttnar på.


för jag vill också bli sund, stark, snygg och leva länge

Tänkte hänga upp den här på kylskåpet, tillsammans med några motiverande bilder? Tror inte min kära pojkvän skulle bli så jätteledsen om jag pryder köket med Jessica Alba, eller någonannan hottie. Meningen är att jag ska skriva upp någon form av träning varje dag, utöver den timmen jag går till och från jobbet. Den ska sporra mig till att röra på mig varje dag och hålla mig borta från godisskålen. Knycker idén från PT-Fia.

islands in the stream that is what we are


Fröken natt svart funderar på att ljusa upp håret lite, kanske slänga i lite rött? Men vill ju inte slita mer på håret än nödvändigt och som ni vet så; once you go black you never go back. Tänker lite mer på det först.

Har lekt hurtbulle och varit ute på en morgonpromenad och sedan kört lite styrka hemma med crunches, squats och benlyft bland annat. Räknar med lite träningsvärk imorgon. Nu blir det någon form av föda och sen knalla bort till jobbet. Ha en super måndag!

monday morning

Låg i sängen större delen av dagen igår. På tok för mycket kaffe, socker och andra snabba kolisar fick min mage att krampa och skrika i panik. Lyckades ta mig ut på en promenad på kvällen ialla fall och det gjorde väl magen lite gladare. Så de närmsta dagarna ska jag vara snäll o låta bli sånt där crap. Tror dock att det blir svårast att hålla sig ifrån mitt älskade kaffe.

i've got a pocket full of sunshine

Idag blev det fika till frukost. Kaffe och kanelgifflar. Så går det när man glömt bort att ställa om klockan och kliver upp strax före svärmor knackar på dörren. Men då kan det ju bara bli bättre därifrån. Benen mår ialla fall bättre så det blir en långpromenad senare. Hade bara önskat att det var solsken ute och inte grått och disigt.


NU tar jag helg!


Sitter och huttrar under mysigaste filten. Galet trött efter jobbet men jag överlevde dagen och vi tog hem vinsten! Så nu tänker jag unna mig en film med min fina pojkvän och kanske en godisbit eller två. Det har jag gjort mig förtjänt av idag. Sen blir det sängen. Imorgon kommer svärmor och bonus-svärfar på snabbvisit.

the anthem for the underdog

taggar till med 4 koppar kaffe. för let's face it. idag kommer det inte finnas tid till att andas på jobbet, än mindre dricka kaffe.


Waaah! Snart dags för jobb och idag är vi underbemannade. Chefen ringde igår och sa att en var sjuk och bad mig att hitta någon som kunde täcka upp hennes vakt. Jag fick pussla ihop det så gott det bara gick, någon hoppar in nåra timmar här och en annan hoppar in några timmar där. Idag är det dessutom är det tävling mellan vårat café och det nyöppnade på ett annat center och i vinstpotten ligger det ett presentkort. Eftersom vi är så grymma så bestämmer jag att vi kammar hem vinsten även fast vi är underdogs idag!

lookbook.nu


i think this just made my day



Besvikelse. Hade tänkt att ta mig en morgonpromenad och sedan dra till gymmet innan jobbet. Men så vaknar jag upp och har ont i benhinnorna. Varken kul eller okay. Dock var badrumsvågen lite snällare mot mig och visade -2kg sedan förra veckan. Det lönar sig att chocka kroppen med lite mer motion och nya matvanor!

good morning sunshine!

Har varit ute på en timmes promenad innan frukost, så himla underbart att känna asfalt under fötterna istället för en massa snö och is. Nu är våren verkligen på ingång! Nu ska jag äta upp resten av min fina rosa frukost och balja i mig lite mer kaffe. Sen blir det hårfärgning, inte en dag för tidigt!


this heart of mine

Ibland blir det inget speciellt och bara en massa kludd. Tänkte avge ett löfte till mig själv att försöka rita lite varje dag så jag kanske blir duktig någon gång i framtiden.


Rapunzel, let your hair down


Kvällens pill. Armar och ben blev väl inte så bra och skuggningen försvann nästan när jag scannade in den. Tråkigt nog.

mama i'm in love with a criminal



Igår fick jag med mig Britney Spears (!) nya album Femme Fantale till gymmet, vilket resulterade i att jag har gått och nynnat på Criminal hela dagen. Kan bara inte få den ur skallen! Är väl inget big fan av fröken Spears och jag rynkade på näsan när Line nämnde nya skivan igår men efter att ha lyssnat igenom den fick jag nog lov att ångra mig lite.

stars and stripes

 

Har varit ute på en 70 minuter lång promenad. Nu har jag laddat om med lite kesoplättar och ipoden har lite längre batteritid och några fler låtar. Så nu ger jag mig av till spenst för ett benpass. Snart är våren och sommaren här och jag vill känna mig snygg i ett par jeansshorts!


I'm in love, I'm in love And I cannot get enough

Shoppade loss på jobbet förra veckan. Så nu har jag mitt älskade morgonkaffe och mitt te jag kan mysa med på kvällarna. Nu ska jag hälla i mig min tredje kopp med kaffe för dagen och sen bege mig ut i vårsolen på en långpromenad. Helt underbart att vara ledig en måndag!


Infect me with your love and fill me with your poison


Alien-pinuppa?

life will smile for you

Min fina arbetskamrat och vän Ida fyllde år förra veckan så utav mig fick hon ett body butter från The body shop. Hon kastade sig kring halsen på mig och sa att jag var dum i huvet, jag vill gärna tolka det som att hon blev glad och nöjd med presenten. Ångrar dock lite att att jag inte köpte något till mig själv. Min plånbok å andra sidan är nog glad att The Body Shop inte finns i Jessheim.

LOVE & OTHER DRUGS




Säger bara; Love the movie. Love her. Love HIM!

bloody saturday !


Bild som inte har med texten att göra men tycker att den är rätt klockren. Från cafét på Ikea Slependen.

Ännu en dag då jag är totalt usliten och så trött så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Noll tålamod och har varit på gränsen till vredesutbrott ett antal gånger på jobbet idag. Men det är bara att gå in på lagret och svära lite och stampa i fötterna och sen gå ut till kassan som om ingenting har hänt. Men nu är jag hemma i tryggt förvar, liggandes i sängen med datorn på magen och tänkte avnjuta senaste avsnittet av Stylisterna och sedan försöka peta i mig lite mat.

Haba haba, hujaza kibaba

Borde verkligen inhandla kaffekoppar. Homer Simpson är min vapendragare at the moment men det blir tråkigt den dagen man bjuder hem någon på kaffe och man får turas om med muggen.


Trasig. Så vansinnigt trött. Igår var det nattöppet på jobbet och jag var där mellan 12-21.30. Den värsta vakten du kan ha den dagen, lyckades pricka in alla rusher och det var galet mycket folk. Stella som ska representera Norge i Eurovision besökte Centret och var därmed orsaken till att det var folk både högt och lågt. Jäkligt kul men det känns i både kropp och knopp. Baljar i mig kaffe och gör mig klar för att vara på jobbet igen om mindre än en timme.


Surprise!



I fredags körde jag ut min man ur lägenheten och till och med ut ur landet. Jag hade en överraskning på lur och den här gången var den större än en dvd-box och helt klart mer tidskrävande. Så att ha honom hemma under tiden var helt uteslutet. Jag behöver väl inte förklara vilken som är före- och efterbild?

the people i've met are the wonders of the world

Har spenderat större delen va dagen på jobbet. Först jobb mellan 12-18 och sedan personalmöte som drog sig mellan 21-23.30. Nu är jag ännu mer motiverad när det kommer till jobbet, vi är ett sånt bra och sammansvetsat gäng och jag räknar dem inte bara som mina kollegor utan som mina vänner. Jag har aldrig varit på en arbetsplats där jag kommit alla så nära och där alla är så måna om varandra.

Men nog om jobb, imorgon är det fredag och jag tvingar hem mannen till Sverige så jag får lägenheten för mig själv och mina hyss. Har en fin överaskning på gång och då vill jag inte ha honom hemma förrän allt är färdigt. På lördag är han välkommen hem igen. Längre än så vill jag inte vara borta från honom. Nu blir det sängen så jag har energi till min produktiva dag imorgon!

"The only person standing in your way is you"




Sov bort morgonen och förmiddagen. Spenderade eftermiddagen i sängen, tillsammas med magont och illamående, tittandes på Black Swan. Filmen fick det att vändas lite extra i magen på mig och trots att jag tyckte att den var lite seg i början så var den riktigt bra och Fröken Portman har gjort sig välförtjänt av sin Oscar.

ny fast samma gamla?


Prinsessor. Krusiduller. Svart och vitt. Tråkigt förutsägbar. Jag kanske ska försöka lära mig något nytt någon gång.

enough is enough you know

Något utav mina första försök till latte art. Jag är duktigare nu, jag lovar. Blir latte utan smaktillsättning här nu ett tag framöver. Blir lite lätt för mycket då man får dricka hur mycket man vill.

Uäck! Gårdagens frosseri av plockgodis gjorde utslag på vågen idag. Inte mycket men tillräckligt. Huja. Jag kan ju inte ens titta på en bit godis utan att gå upp i vikt. Herrejöss. Nu får det bli ändrigt. Väck med sötsuget. Inte för att jag säger att jag aldrig ska äta godis igen. Men igår åt jag inte för att det var gott utan bara för att det fanns. Snutt ska få godisskålen för sig själv idag ialla fall.

stylisterna

Har spenderat kvällen i soffan tillsammans med mitt magont. Har betat av avsnitt efter avsnitt av Stylisterna. I like it. Ska nog hinna med ett till innan jag somnar. Kanske rent utav två.

i hate to turn up out of the blue uninvited. but i couldn't stay away i couldn't fight it

Min snälla mamma tog med alla mina filmer och böcker som har legat och skräpat hos henne sedan jag tog mitt pick och pack och flydde landet. Ska välja en utav dem att ladda x-boxet med och sedan krypa ner i sängen och snosa. Har tillbringat eftermiddagen i horisontalläge med jordens mensvärk och med hormoner som misstagit min kropp för en nöjespark och åkt bergochdalbana sjuttioelva gånger om. Tur att min prins har vant sig vid att jag är en känslig liten humörmänniska.

today's gonna be a good day

Skogshuggarskjortan är på och jag är taggad. Iih!

Idag får jag besök av den kvinnliga delen av min familj. Mamma och systrar är påväg hit as we speak. Det blir väl en tur på centret, fika på jobbet och sen lite chill hemma med tacos skulle jag tro. Bäst att hålla sig hemifrån en stund för gubben har jobbat natt och behöver sova.

bloglovin
RSS 2.0