en kreativ fredagskväll.


Stängde in mig i husvagnen och lät fantasin flöda. Sånt här pysslar tydligen jag med när alla andra är ute och gör av med hjärnceller. Ska bli intressant att se hur det ser ut när det blir klart.


drawing


Kass kvalitet, taget med mobilkamera.
Har fått dille på att rita, det senaste. Jobbigt bara när man har så mycket idéer i huvet men inte får ner det på papper. Jag vill vara duktig nu ju!

shop til you drop


Jag råkade visst dra visa-kortet ganska många gånger idag. Men shoppa bör man annars dör man?


sick

I'm so afraid that if i leave you, you'll sink,
but if i stay you will bring me down with you.

du springer aldrig ifatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Allt känns väldigt konstigt och främmande just nu. Tänk om det fanns någon som kunde berätta för mig vilket val som är rätt och vilket som är fel.

sex and the city II


Igår efter jobbet gick jag och lillasyster och kollade på Sex and the city II. Som jag har längtat efter att se den och den var faktiskt bättre än jag vågat hoppas. Jag kom på mig själv med att skratta mest hela tiden. Alla karatktärer är ju så härliga, men Samantha kan man ju inte annat än att älska!

i thought we could be happy here

ta mig inte för givet.

Hannah Montana


Har tillbringat kvällen i tv-soffan med mina systrar, tittat på Hannah Montana the movie och mumsat på några chokladbitar. Mina sista kan tilläggas. Imorgon ska jag iväg och jobba men sen är det ledigt i fyra dagar till, det gillas. Hoppas bara på att det fina vädret kommer tillbaka tills dess.


strawberry fields forever


En kopp kaffe, en riktigt bra bok och lite musik i öronen och resan blir hur lätt som helst.

Jag har kommit fram till att jag tycker att det är riktigt mysigt att åka tåg. Då menar jag såklart lite längre resor som Oslo-Högboda och inte Karlstad-Högboda som tar en halvtimme. Här i Sverige är vi faktiskt bortskämda med att ha ett vackert landskap att blicka ut över när tåget rullar fram. Man får tid att läsa en bok som man annars kanske hade prioriterat, komma ikapp med jobb eller plugg eller bara sitta och filosofera över livet.


stuck in Oslo!

Skulle ta tåget hem igårkväll, men ödet hade andra planer för mig verkade det som. Det var kö till biljettautomaten och när jag väl kom fram så vägrade den att ta mitt bokningsnummer, även fast det var rätt och alla siffror och bokstäver var med. Så kom fram till att jag får åka på bokningsnummret istället och sprang till perrongen, för att konstatera att det inte alls stog något tåg där. Det har gått från samma plattform i 1½ år men nu när jag var stressad till tusen så hade de självklart bytt. Sprang till rätt plattform och fick stå där och vinka när tåget åkte ifrån mig. Så jävla typiskt när jag skulle jobba idag och jag bara ska jobba 2 dar den här veckan. Tur man har chefen på facebook ialla fall. Men idag SKA jag hem.

this beat is sick

En stor balja te, nässpray, otaliga paket med näsdukar, kompleterar strax med ett gäng alvedon. Inte nog med att jag ska vara tokallergisk, med näsan som hela tiden rinner. Jag nyser och fräser och blöder näsblod stup i kvarten. Det kliar i hals, öron och ögon. Sen en släng av feber på det. Jag känner mig riktigt ofräsh. Imorgon är enda lediga dagen på hela veckan och den verkar jag få tillbringa i sjukstugan. Underbart.

Nu behöver jag en bra film, ett varmt och fluffigt täcke och en puss på pannan.

eclipse


Om två timmar blir det bio med två av mina småsystrar.

Nakenlekar


the human centipede


Hamnade lite ofrivilligt framför lillasysters dator och filmen som handlar om en galen kirurg som opererar ihop människor till en tusenfoting. Den är helt sjuk. Jag såg max 20 minuter men det var 20 minuter för mycket. Folk som kommer på sånna här filmer borde ju vara helt sjuka i huvet?! Den var kanske inte så blodig och slafsig som bland annat saw-filmerna och wrong turn men själva storyn är ju helt galen. Det är bara sjukt, sjukt sjukt. Vidrigt. Tortyr-filmer kommer jag aldrig att förstå mig på.

Det är nästan så jag blir rädd att det ska uppmuntra alla knäppgökar här ute i världen att faktiskt göra sånna här saker på rikigt.

bloglovin
RSS 2.0