Letters to Juliet

Riktigt fin film. Förutsägbar som de flesta filmer i den här genren. Den var mysig ialla fall, jag log mig igenom hela filmen. Men sen är ju jag en riktig sucker för kärleksfilmer.

Don't wake me cause I'm dreaming, Of angels on the moon. Where everyone you know, Never leaves too soon

Varvar ner efter jobbet med ett stort glas te och chokladpraliner jag fick på jobbet idag. Man blir ganska bortskämd på det stället. Men kul att veta att man är uppskattad ialla fall. Om cirkus 12 timmar är det dags att vara där igen. Men efter det ska jag varva ner med rödvin, så det så !


My brain is working overtime, I need something to ease my mind

Helvete. När man tror att man har nått botten så upptäcker man att det finns ett schakt längre ner och ett till och.. You get the point. Räcker det inte snart? Finns det inte en gräns för hur mycket man kan såra en annan människa?

sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag


Har varit på personalmöte från 21-00. Helt galet. Det roligaste personalmötet ever. Det blev pizza och cola och en massa tokigheter och så lite jobbprat emellanåt. Jag säger då det, jag har världens bästa chef och de finaste arbetskamraterna. Jag hade inte orkat om det inte hade varit för dem. Har sett till att få jobba 6 dar den här veckan, för hemma orkar jag bara inte vara. Ensam med mina tankar och gråten som bränner bakom ögonlocken och klumpar ihop sig i halsen. För det är så, att rätt som det är så kommer verkligheten och ger dig en rejäl käftsmäll.

Skevt


Har lyckats få en förkylningsblåsa(?) på insidan underläppen och är nu toksvälld på ena sidan. Det är inte så kul att gå till jobbet när man ser ut som en botox-injektion som gått snett. Bokstavligt talat.

Biggest Loser Sverige


Jag har just tittat på finalen i Biggest Loser Sverige, på tv4play. Jag har gråtit som en tok. Fy fasen vad jag är imponerad av de här människorna. De har verkligen gjort en helomvändning på sitt liv och det syns på dem hur himla mycket bättre de mår. Karl-Fredrik som tog hem titeln Biggest Loser Sverige 2010 har gått ner hela 75,5kg. Han har gått ner en vuxen människa i vikt! Jises. Men de är helt makalösa hela högen, tillsammans har de gått ner ett halvt ton. Finner inte ord för hur grymma jag tycker att de är, så jag sätter nu istället.

i hear you call my name and it feels like home


Jag följer inte idol, tycker att alla är oerhört ointressanta. Utom just vår man Jay Smith, men jag vill inte att han ska vinna. För vi vet ju vad som händer med de som vinner idol. De får ett kontrakt, dår släppa en skiva med mainstream musik. Hoppas han kommer tvåa och får ett kontrakt på egen hand. För han har ju bevisat att man kan få kåtslag på en röst ialla fall.

sick and tired

Vaknade upp snuvig och trött trött trött. Får skylla på vädret och årstiden. Eller möjligtvis SJ och den där helvetes tågresan som bara tog mig till Arvika. Helt otroligt och under all kritik. Jag åkte från mamma vid 16.30 och landade inte i Norge förrän strax före 01.00! Nu ska jag kräva tillbaka pengarna för biljetten!

They called us a dead generation,they told us that we wouldn't survive. They left us alone in the maelstrom, as you can see we're all clearly alive.


Konserten i torsdags var så himla grym. Där stog jag i folkhavet med fjärilar i magen och med ögon som inte var långt ifrån att tåras. Det gick rysningar genom kroppen när de spelade Say you'll haunt me och sedan när Corey stod själv på scenen och körde Bother och Trough the glass. Vilken man han är. Vid de tillfällen försvann ur mitt blickfång så gick det ju helt fint att vila ögonen på James Root. Hot hot hot. Det var en väldigt lycklig Marielle som knallade ner för Fryshusets trappor och ut  i den kyliga Stockholms natten efteråt.

Vi ses nästa år igen boys!


under construction

Efter tjat från min syster som tyckte att jag hade en tråkig design (ingen header) på min blogg så har jag pillat lite med koder och så. Jag har inga bilder och den är fortfarande under konstruktion, men det här får väl duga så länge?

music makes me sane

På torsdag väntar 8 timmars bussresa och jag har ingen bra musik att lyssna på. Jag kommer att krevera utan så snälla ge mig tips på bra musik. Ingen hip hop-bajs tack!

today is the tomorrow you worried about yesterday

Det är så underbart när man kommer till jobbet vid 8.00 för att inse att de grejerna jag skulle göra så tidigt, skulle vi hoppa över den här veckan. Så egentligen skulle jag ju ha börjat 9.00 istället. Ännu bättre är det när kollegan kommer 8.30 och frågar vad jag gör på jobbet. Då trillar poletten ner, jag börjar ju inte förrän 16.00 idag. Fint att vara 8 timmar för tidig till jobbet, det händer ju inte speciellt ofta.

Att jag dessutom höll på att bli påkörd av en norsk galning som inte kunde köra bil och att jag höll på att ramla och bryta armar och ben gör väl inte saken bättre. Idag har jag gjort mig förtjänt av en pucko-pokal och klockan är ju inte ens halv elva än. Det kommer nog bli en spännande dag det här.

work in progress


sweet . sugar . candyman

Jag har hela eftermiddagen kämpat med bloggdesign och html-koder samt brottats med mitt sötsug. Men nu ger jag upp, jag drar på mig skorna och knallar bort till esso. Tur att det är dyrt där (allt är förvisso dyrt i Norge), så jag inte köper för mycket. Sen blir det ännu en match med alla koderna på datorn och även bekämpning av dammråttorna som frodas under sängen. Later!

13:13

Jag är så trött. Är det årstiden kanske? Jag borde ju snöra på mig skorna och gå ut på en promenad. Men att krypa ner under täcket låter mycket mysigare och framförallt varmare. Som sällskap ska jag ha mina ritblock och pennor och antagligen någon skitserie på tvn.

did you give the world som love today babe?


Förra nattens kluddande. Får nog bli en remake på den dock. Gillar inte att hon ser så trött ut och hennes hår vart ingen hit heller. Det finns en anledning till att jag gärna inte ritar ögon som ni kanske märker.

mitt namn är mycket och jag vill ha mer


När lönen kom så sprang jag raka spåret och inhandlade mig en burka. Den är fin nu när man fryser från topp till tå. Riktigt praktiskt då det är ganska dragigt här på Stallkroken 12a och jag dessutom fått en innebonde mitt i nyllet.

Annars sitter jag här med ritblocket och försöker rita. Utan större lycka vill säga, jag har 3 pennor var av en enda går att skissa med och snart är stiftet slut. För vem tänkte på att köpa en pennvässare, inte jag ialla fall.

surprise surprise !

Åh vad jag älskar när man öpnnar kylskåpet och det ekar tomt, detsamma gör plånboken och lönen kommer inte förrän imorgon.

latte art


Det här ska jag bli king på en vacker dag. Men det krävs nog lite övning, för de mönstren jag gör nu liknar mest broccoli.

Idag har det skett något stort

Jag vet inte vad som händer när jag sover, mitt hår växer till sin dubbla(trippla?) storlek och min morgonfrilla är aldrig att leka med. Än värre är väl att klockan är fyra och det är först nu jag börjar fundera på att göra något åt den. Om det nu finns något som biter på eländet.

let's be honest

Jobb om en timme och jag är ganska opepp. Älskar mitt jobb men det hade fasen vart skönt o bara ligga hemma o göra ingenting just nu. Dessutom är det brandövning på Sentret någon dag denna veckan och är det när jag jobbar och jag är själv så är det mitt ansvar att få ut folk och stå i entrén och se till att folk in innan jag fått klartecken. Visst känns det ju bra att det är just vi som har fått det ansvaret men samtidigt, jag har ju inte direkt mycket auktoritet liksom. Men det är väl så i livet, ibland måste man göra saker man tycker är jobbigt eller tror att man inte klarar av och oftast så känner man sig lite starkare efteråt.

bloglovin
RSS 2.0