Happy New Year!

Årets sista kaffe är serverat. Bus-krämen är insmord. Håret är nyfärgat. Vinet ligger på kylning. Nu är jag laddad för 2011!

26s december 2010

Kan säga utan att överdriva det minsta, att jag har sovit hela dagen. Sovit och tittat på Vänner i omgångar. Det var först vid sju som jag pallrade mig upp på riktigt. Känner att jag är på g att bli sjuk och prins lika så. Känns ju fint. Blir säkert liggandes med snoriga näsor och feber lagom till nyår.

lady in black

Såhär ser man ut efter 9timmars jobb. Mjölk i håret, luktar kaffe och har chokladsås upp till armbågarna. Kommer säkerligen att vara ännu färschare efter några timmar på en buss (23-02). Mormor och morfars bäddsoffa kommer nog aldrig att kännas skönare än inatt när jag dunsar ner i den.


Lips of an angel

Köpte en liten julklapp till mig själv förut. Jag är expert på att köpa på mig en massa lipsyler/balsam/läppglas men är inte lika bra på att använda dem. Men nu jäklar, det är vinter och nariga läppar kommer som en brev på posten. Dessutom är det inte vilket läppbalsam som helst, it's smith's and i love it!

fjärde advent tvåtusentio


Alla julklappar är inhandlade. Potatisgratängen står och puttrar i ugnen och jag dövar hungern med lite coca cola. Fyra dagar kvar att jobba innan jag får åka hem och träffa nära och kära och hetsäta julmat, såklart.

I'm holding you closer than most, 'cause you are my heaven

Varvar ner efter jobbet med ett glas vin, kanske två. Skriver ner arbetade timmar i kalendern och uppdaterar julklappslistan. På söndag är min sista lediga dag innan julafton och då blir det sista klappjakten och mys med paketinslagning. Jag tycker nog fasen att det är roligare att ge bort än att få julklappar. Även om jag såklart gärna vill ha jag med.

edit: Nu är jag nöjd med mig själv för jag vet att någon kommer bli riktigt nöjd med sin julklapp. Hoppas bara att den kommer fram till julafton.

can't we just fastforward?

Känner mig något sönderjobbad, men det är inte länge kvar nu, snart är det januari och då kan jag pusta ut.

Har tillbringat min lediga dag med att springa runt i Oslo och hets-shoppa julklappar. Avslutade shoppandet med att bjuda två prinsar på restaurang. För jag är så himla snäll. Kvällen avslutas med The Sims 3 på xbox och mys till någon kass film på tvn. Imorgon är det dags för work igen. Ska försöka hitta några fler klappar och fixa mig ett gymkort innan dess också.

I wish I were Kat Von D

Visade min senaste teckning för Ida, min arbetskamrat, och nu sitter jag helt plötsligt med ett nytt projekt- att skissa upp hennes nästa tatuering. What, vad sker? Jag kan inte sånt här!

10e December 2010

Julafton närmar sig med stormsteg och idag rullar lönen in på kontot. Så kära småsyskon, finaste kusin och bästa vän. Skicka gärna er önskelista så gör vi det hela lite enklare för mig. Även om jag tycker det är riktigt kul att köpa klappar.


without struggle there's no progress

Nattens projekt. Så blev resultatet efter att ha börjat om drygt 13 gånger. Det har tagit mig många timmar I know. Men så är jag inget proffs heller. Kan ju även tillägga att det är tur att jag inte har några planer på att bli tatuerare, för att rita raka streck är då inte min grej.

 

Om två timmar ringer alarmet och skriker åt mig att det är dags att kliva upp och göra sig iordning för jobbet. Dusch och powernap nu då kanske.?


I'm here to win your heart and soul, that's my goal

Hade tänkt sätta mig och knåpa ihop en old school-tatto/teckning. Men känner att jag kört fast redan innan jag satt pennan på pappret. Jag har varit ledig i två dagar, men självklart ska jag börja med sådana här projekt när jag egentligen borde sova så jag orkar upp till jobbet.

I don't want a lot for christmas this is all I'm asking for


tvångs-hemkörning och miljöbovar


Jordgubbar mitt i vintern täker ni och ja, de är varken norska/svenska eller speciellt miljövänliga. Men det ger jag blanka fan i för det är gott och det är fint med en bit sommar mitt i all snö som yr. Dessutom så har jag världens bästa chef som körde mig ända hem, han vägrade att låta mig gå de långa 3 kilometrarna hem i 22 minusgrader. Jag kunde ha haft det mycket värre just nu.

it's a cold cold world

Tretto minuters promenad i 21 minusgrader har satt sina spår. Mina lår och mina kinder är så röda att jag skulle kunna ställa mig ute i korsningen och agera stoppljus. Som tur är har jag två varma täcken att krypa ner under och ågot romantiskt dravel ska jag nog kunna rota fram och somna till. För imorgon är jag fri och behöver inte gå utanför dörren om jag inte vill!

bloglovin
RSS 2.0