maybe today's the day


Febern verkar vara bortblåst men har ersatts av en ordentlig huvudvärk, känns ju sådär lagom kul att börja dagen med alvedon. Dessutom har dimman har lagt sig över Jakobsberg och man blir ju inte direkt sugen på att gå ut när man tittar ut genom fönstret. Men lite frisk luft på näsan hade nog inte skadat.

Idag kanske är dagen jag rotar fram mina pennor och papper och kluddar lite. Har ju inte gjort något sen i mars. Lite tragiskt ändå.

Kommentarer
Postat av: sugarcoma

nej usch man blir verkligen inte sugen på träning när man kollar ut genom fönstret! krya på dig och hoppas huvudvärken går över. det går verkligen inte att träna om man inte är på topp så ta det lungt och må bättre käre du. träningen kan vänta.



jag tycker också det är sunt att ta det "lungt" med vikten. blir lite pressad av att läsa bra bloggar med folk som verkligen lyckas hela tiden och jag försökte väga mig varje fredag men jag kan inte pressa fram resultat på en vecka. det blir bara blaj. så nu fokuserar jag på 3 kg som känns "lite". någon plan måste jag ha men inte tidspress, funkar inte alls..

2011-11-09 @ 18:33:44
URL: http://sugarcoma.shapemeup.se
Postat av: Benita › IAATC.SE

blev det något fint? :)

2011-11-10 @ 17:01:01
URL: http://iaatc.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0