Tale Spin

Jag ska nog vara glad att jag inte tränade igår, rethostan eskalerade och på kvällen låg jag i 39 graders feber. Har legat och frusit hela natten. Har totalt glömt bort hur jobbigt det är att ha feber. Men jag har ialla fall världens finaste pojkvän som tar hand om mig, baddar mig på pannan och fixar disneyfilmer åt mig. Luftens hjältar.

i'm gonna love you like i'm indestructible

Slarv. Kludd. Evightesprojekt.


Det här har tagit mycket av min energi och tålamod. För att inte tala om svart färg från min stackars konturpenna. Men jag avlagt ett löfte till mig själv; att avsluta saker jag påbörjar. Så man måste väl börja någonstans.

Note to self; rita inte på papper som blöder.


oh, sweet sunday

Är så himla sugen på att dra iväg och träna, men vaknade självklart upp med en jäkla rethosta. Jag är ju pigg i övrigt, men det kanske är bäst att ta det säkra före det osäkra. En långpromenad ska jag allt ge mig iväg på ialla fall.

Har ju en del att fixa med här hemma också. Tomas flyttar ut idag,eller imorgon, jag och snutt blir äntligen ensamna här i lägenheten. Ska bli himla mysigt. Nu vill jag bara ha en vårfräsh lya.

Sonny Eriksson

Jag har fått en ny mobil idag. Den är pink pink pink! Min älskling är så snäll mot mig.

Hello I've waited here for you, everlong

Så många år som jag har väntat på det här. Nu har jag dem, biljetterna till Foo Fighters konserten i Oslo i sommar!

you are the reason i wake up every day


Kanske världens mest oskarpa bild. Men ialla fall. Min prins kom hem med 10 röda rosor till mig häromdagen. Anledningen till detta: för att jag är söt. Jag har det så bra!

revolvrar

De blev inte riktigt lika, tänk om man hade ett ljusbord. Raka linjer är inte riktigt min grej heller för den delen. Men det är ju åtminstone inte jag som ska tatuera in den. Om nu ens Ida vill ha dem på sin kropp, vill säga.


andreas


inga ursäkter

Totalt utsövd, frukosten och kaffet har landat i magen. Skorna och vattenflaskan är nerpackade, nu pallrar jag mig iväg till gymmet. Uh så gött!

I'll be there for you 'Cuz you're there for me too

Har tillbringat förmiddagen i soffan, tillsammans med prinsen, tittandes på True hollywood story: Friends. En massa bloopers och vi har skrattat så vi knappt kunnat andas ibland. Bästa sitcomen ever. Bara för att det är söndag passar vi på att vara extra lata och beställa hem mat från Peppes Pizza. Antar att resten av dagen kommer att spenderas i soffan med American Dad eller liknande.

Söndagar är riktigt bra dagar. Speciellt när man har en fin man att krypa intill. Som pussar en på pannan och säger att man är fin fast att man känner sig som roadkill.

eager to learn


Kvällens kludd. Ingen utmaning direkt.


Så ivrig på att lära mig nytt men så rädd för att misslyckas. Jag vill så gärna bli duktig på att rita, men jag blir så besviken på mig själv när jag sätter pennan mot pappret och det inte blir som jag vill. Då ger jag upp. Hur ska jag kunna lära mig om jag aldrig testar? Öva öva öva.

...


Jag har fuckat upp igen, ja. Jag har ingen kontroll. Men det är okej att spåra ur och rensa huvet på moln

Natten bjöd på ynka 2 timmars sömn och det har satt sina spår. Har sjukt svårt att hålla ögonen öppna. Men strax ska jag krypa ner under täcket och stänga ögonen helt för idag. Jag har äntligen införskaffat mig ett gymkort ialla fall, så nu kanske det blir någon ordning på mig.

you are my idea of beautiful

Är egentligen för trött för att vara vaken men på samma gång för vaken för att kunna sova. Sitter istället och kikar runt på ikeas hemsida och planerar hur lägenheten ska se ut när jag och prins blir ensamna här. Drömmer mig bort till varmare breddgrader, saltstänkt hår och brunbränd kropp. Försöker få ner bilder och tankar på papper och önskar att jag kan avsluta saker jag påbörjar. Jag har så otroligt många wips i mina ritblock så jag vet inte vart jag ska börja. Kasta och börja om på nytt?

promarkers

Jag köpte nya pennor idag. Nu ska jag bara lära mig att använda dem också. Duktig ska jag bli har jag tänkt.


there's no place like home

Är hemma igen efter en kort, intensiv och vansinningt rolig hyttetur i Hafjell. Det snålades verkligen inte med varken mat, godis eller alkohol. Somnade runt 8 snåret imorse efter att ha varit vaken i dryga 25 timmar. Men det får det vara värt. Är bara att konstatera att jag har världens bästa och finaste kollegor och en awesome chef. Jag är verkligen lyckligt lottad som fått ett så himla bra jobb.

Men det är skönt att vara hemma igen och framför allt få sova i sin egen säng. Så det är det jag ska göra nu, krypa ner med min underbara prins och se på film. Och såklart ta igen några timmars sömn. Är väldigt glad för att jag är ledig imorgon.

This is love. This is life


Nyss hemkommen från jobbet. Trött och lättirriterad (stackars prins har redan fått både en känga och två). Googlar pizzadegs-recept och planerar packning inför "hytteturen" med jobbet imorgon. Konstaterar att 3 timmars sömn är ingen sömn, fint att man har fina kollegor som ger en komplimanger trots att man ser ut och känner sig som en påse skridskor. Blir förhopnningsvis lite mer harmonisk efter en dusch med nya kokos-tvålen och med lite hemlagad pizza i magen.

time for some change

Har hetsätit godis hela kvällen och nu känner jag att det får fasen vara nog. Har misshandlat min kropp med stress och socker socker socker, hela december. Min hy liknar mer och mer en peperonipizza och min kropp som alldeles nyss var slankare än på länge börjar nu återta barbapappas former. Men nu är stressiga december slut och det är januari och till och med ett nytt år. Nu ska jag börja bli mer snäll mot mig själv och min kropp.


feels like a can finally rest my head on something real i like way that feels



"Rise and rise again until lambs become lions"

Har tillbringat årets första kväll framför tvn i sällskap med Robin Longstride. Och prins såklart. Vet ärligt talat inte vad jag tyckte, om filmen var bra eller dålig. Blev mest bara sugen på att se Disney's version av Robin Hood. Man blir aldrig för gammal för Disney.


bloglovin
RSS 2.0