Årets sista

Gör mig redo för årets sista arbetsdag. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon, för herregud vilken vecka det har varit!

get a life

Det är bara att konstatera att man inte hinner ha något liv när man jobbar 11-21.30. Den här veckan jobbar jag, åker pendeltåg och sover. Men på lördag, då är jag ledig! Hoppas gymmet är öppet då, nu är det dags att ta tag i det här med träningen, for real.

annandag jul

Är fortfarande förkyld och äcklig. Har glömt hur risig man kan känna sig och hur läge man kan dras med en förkylning. Jag som är så sugen på att dra till gymmet, men det är det väl inte värt. Orkar ju inte bli sjukare.

Julen är över och den tillbringades ju här i Stockholm eftersom jag jobbade 23e och 25e. Men på sätt och vis var det väl lika bra, hade jag varit hemma i Värmland hos mor så hade jag nog vräkt i mig bra mycket mer mat och onyttigheter. Har ju redan lagt på mig tillräckligt på senaste, men julhelgen har jag skött bra ändå.

Så nu börjar vi om på nytt igen. Skärper till mig med kosten och förhoppningsvis orkar jag ta mig iväg till gymmet inom en snar framtid.

21 december

Har tillbringat måndag och tisdag i horisontalläge. Snorig och ont i halsen, inte det minsta pepp på livet. Skulle egentligen ha jobbat idag, men bytte bort min lediga fredag så jag har en dag till på mig att kurera.

rock my boat


En bakfull skrutt, påväg tillbaka till Stockholm.

Vaknade av alarmet vid 9 imorse man var så löjligt trött, somnade om. Vaknade och pratade i telefon med prinsen. Somnade om och vaknade vid halv tolv. Är såå trött, har ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Jag visste att en tredagars inte skulle vara bra för mig. Jag vill inte bli sjuk, jag vill inte !

Kryssningen till Åland var riktigt kul, hade ju så himla bra sällskap (Andreas släkt of course). Dock gungade det lite för mycket för min smak. Alkohol mitt ute på ett böljande hav är inte den bästa idén tycker jag.

När vi väl kom iland vid 4 igår var det bara för mig att knalla bort till jobbet och möta upp Matilda. Vi gjorde oss iordning och sen mötte vi upp resten av brudarna och knallade ner till Kornhamnstorg och FLYT, där personalfesten hölls. Ännu en båt alltså, som om det inte har gungat tillräckligt! Härdade ut till tio, men då var det bara att ge upp. Mådde tokilla och orkade inte ens kolla på de alkoholhaltiga dryckerna. Smuttade på lite glögg, det var det enda.  

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att det gungar lite idag också. Ska krypa ner i soffan och kika på någon mysig film och kurera.

livingroom


Mina fina på Livingroom by Collage. Frida, Ida och Matilda.

Igår var vi alltså på Vardagsrummet och lyssnade när Therese och Paula körde två låtar med sitt Vanity b Damned. Riktigt bra var de , så lägg namnet på minnet! Allas pojkvänner bangade så det slutade med att Andreas blev ensam kille med alla oss tjejer, men han kunde ju inte direkt klaga för mina kollegor är grymma!

Det känns allt idag att jag var ute igår, trots att jag höll mig till ett glas vin (plus välkomstdrinken). En partykväll avklarad, two to go!

party rock anthem

Börjar dagen med äggröra och en blaskig kopp kaffe, förstätter med jobb 12-22.30 för att sen dra iväg till Vardagsrummet för ett sneak-peek-gig med mina kära arbetskamraters band Vanity b damned. Imorgon ska det åkas Finlandsfärja och på söndag är det julfest med jobbet. Jag som inte ens är ute en gång i månaden ska nu beta av tre utekvällar på rad. Heja mig!

what a mess

Vaknade imorse med världens huvudvärk och en ond hals, kändes som om hela huvudet hade svullnat upp på mig. Himla typiskt med tanke på att Benita skulle komma hit och hänga och julbaka. Men eftersom min kära prins har varit hemma från jobbet i tre dar på grund av förkylning och sen verkar det ha hoppat över på mig så kändes det bäst att avboka. Sjukt tråkigt.

Efter lite sömn känner jag mig dock lite piggare. Ska väl försöka göra något åt rotet här hemma. Tänk om man slapp städa, vad skönt det hade varit. Men nej, ut med bacilluskerna var det!

13e december

Tog mig faktiskt iväg till gymmet igår. Första gången sedan i juli och det kändes vill jag lova. Min kondition är ju under all kritik just nu. Men det ska bli ändring på det. Körde ialla fall lite rygg med skivstång och i maskin. Det känns idag och jag måste bli duktigare på att träna den, för herregud vad min stackars rygg tar stryk på mitt jobb.

På tal om jobb så ska jag iväg dit om en timme, så idag blev det ingen träning. Sov så sjukt länge! Hade ju egentligen tänkt att ta mig en morgonpromenad, men så blev det inte.


scrambled eggs


Vaknade halv 10 och segade mig upp ur sängen. Slängde ihop äggröra med lite sallad och några baljor kaffe. Kosten har verkligen varit under all kritik hela förra veckan. Men har ju varit mer på jobbet än hemma så har ju inte haft någon ork direkt.


Jobbade 7.00-17.30 igår och efter det väntade personalmöte 20.00-23.00. Så i väntan på mötet satte jag mig på Coffe Dacapo på Götgatan, med en latte och Eldsvittnet. Den tredje boken av Lars Kepler. Jag var hooked från första sidan (precis som i Hypnotisören och Paganinikontraktet). Så snart ska jag knalla bort till gymmet så jag får komma hem igen och krypa upp i soffan med näsan i boken.

mysdag


Har hängt med min fina Anna idag. Tvingade med henne till Jysk och Rusta för att inhandla lite julpynt. Eftersom jag alltid är lite efter med allt så var det ju såklart väldigt utplockat. Men jag fick ialla fall med mig en stjärna, julduk och en hjärtformad ljuslykta till sovrummet. Mer juligt än så blir det inte på Vasavägen i år.

Väl hemma slängde vi ihop stekt lax, sallad och en vitlöksdressing. Ackopanjerat av en massa tjöt. Hade ju endel att uppdatera varandra om, har ju liksom inte setts sen i september.

Nu blir det ialla fall ramlösa, äggmackor och gårdagens Du är vad du äter. Som sagt, jag är alltid lite efter.

fredags frukost


Gissa vem som gick och la sig redan vid åtta igår! Kröp ner i sängen med Livet Delux, orkade bara läsa några sidor innan jag slocknade. Efter dryga 11 timmars sömn känner jag mig lite mer levade än igår fast med en liten släng av huvudvärk.

torsdag

Jävlar i min lilla låda. Mina ben är helt mos. 10-timmars pass, fyra dar i rad sätter sina spår. Men i morgon är jag ialla fall ledig, ska bli så skönt. Det sjuka är ändå att jag längtar efter att få gå upp och göra en god frukost och mysa i soffan (framför nyhetsmorgon of course), borde väl egentligen bara längta efter att få sova?

Anna Skipper

Jag är så trött så jag orkar knappt med mig själv. Känner mig helt slutkörd och då har jag bara betat av halva arbetsveckan. 30 more hours to go! Så nu kryper jag ner i sängen och kollar på förra veckans avsnitt av Du är vad du äter. 04.40 ringer alarmet igen. Natti!

livstecken

Här är det glest mellan inläggen som vanligt. Sedan sist har det hunnit bli december. Tiden bara rusar ju förbi, det är ju knappt så man hinner med.

Har tillbringat ett supermysigt dyng i Norge hos min älskade Kristine. Det var helt underbart att få träffa henne igen. Måste erkänna att jag faktiskt saknar Jessheim endel, fast jag trivs himla bra här i den svenska huvudstaden. Tur att det bara tar 55 minuter med flyget till Gardermoen.

Igår lyxade jag och prinsen till det och gick iväg till China Teatern för att se på Magnus Betnér. Det var tredje gången jag såg honom och det var sanslöst kul även denna gång. Kan ju meddela att jag hade ont i käkarna efter allt skratt.

Resten av veckan går i jobbandets tecken. 60 timmar står på schemat och än så länge har jag betat av 20. Antar att jag kommer vara rätt slutkörd på söndag.

bloglovin
RSS 2.0